Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiëne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Colofon

Deze website is gemaakt in opdracht van stichting World Child Care en is gerealiseerd door Juist in Boekel.

Webmaster
Nico Schoenmakers

Contactgegevens
A   Milrooijseweg 9
     5258 KE Berlicum
T   073-5215544
E   info@worldchildcare.org
www.worldchildcare.org
F   https://www.facebook.com/StichtingWorldChildCare/

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan stichting World Child Care. De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van stichting World Child Care vereist.

Disclaimer

Stichting World Child Care heeft de informatie op deze website met veel zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie incorrect en/of incompleet is. Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van materiaal afkomstig van deze website. Tevens behoudt stichting World Child Care te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.