Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiëne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Nog niet gesponsorde kinderen

Op deze pagina treft u enkele kinderen aan die momenteel nog niet gesponsord worden. Er zijn nog veel jonge en oudere kinderen die sponsoring kunnen gebruiken.

Als u op een foto klikt, kunt u de biografie van het betreffende kind lezen. U komt dan meer te weten over de tragische gebeurtenissen in zijn of haar leven, maar ook over zijn of haar toekomstplannen.

Aan de tragische gebeurtenissen kunnen we als stichting niks veranderen, maar we kunnen wel een steentje bijdragen aan de toekomst van deze kinderen. Daarom zoeken we ook voor deze kinderen sponsorouders die hen willen ondersteunen.

Door een kind te sponsoren, steunt u feitelijk de hele groep. Veel sponsorouders onderhouden mailcontact met hun sponsorkind. Hoofdleidster Yi Mon vertaalt de mailberichten. De kinderen vinden het geweldig om contact te hebben met hun sponsorouders.

Klik hier om de sponsormogelijkheden te bekijken.

Terug naar De (wees)kinderen Naar het overzicht van de gesponsorde (wees)kinderen