Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiëne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Promotievideo

Bekijk de promotiefilm
Naar aanleiding van werkbezoeken in de periode 2009 tot en met 2014 is er een informatieve promotiefilm gemaakt van het project Myanmar. De film is nog steeds zeer representatief. Door op de onderstaande link te klikken, gaat u automatisch naar de filmpagina. Door te dubbelklikken op het filmvenster kunt u de film 'full screen' bekijken.

Stage pabo-studenten
Van februari tot en met april 2015 hebben drie studenten van Fontys Pabo stage gelopen op de PDO High School. Ze hebben o.a. Engelse les gegeven aan de kinderen van The Golden House. Tijdens hun stage hebben ze filmpjes gemaakt voor de kinderen in hun klas in Nederland en een eindmusical opgevoerd met de kinderen van The Golden House.

  • Klik hier om het stagefilmpje van Sacha te bekijken
  • Klik hier om het stagefilmpje van Elke te bekijken
  • Klik hier om de eindmusical 'Beaty and the Beast' te bekijken

Music Seeds International
Zanger en sonwriter Ross Green uit Canada heeft in januari 2011 samen met de kinderen uit The Golden House en The Hostel (straatkinderen) de songs en videoclips 'Hello my name is' en 'High hopes and class' opgenomen. Kijk voor meer informatie over de projecten van Ross Green op http://www.musicseedsinternational.com/.

  • Klik hier voor het nummer 'Hello my name is...'
  • Klik hier voor het nummer 'High hopes and class'