Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiëne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Eigen actie

Start uw eigen actie
Wilt u graag een steentje bijdragen aan de verbetering van de levensomstandigheden en de educatie van de (wees)kinderen in The Golden House? Vindt u het fijn om de touwtjes in handen te hebben en bent u een organisatorisch talent? Start dan nu uw eigen actie! Dit kan uiteenlopen van het inzamelen van lege flessen, een fancy fair, een sponsorloop tot een benefietavond. Alle creatieve ideeën zijn welkom!

Bestemmingsdoel
In overleg met stichting World Child Care kiest u een concreet bestemmingsdoel voor de opbrengst van uw actie. Dat bestemmingsdoel is bij voorkeur in lijn met onze projectdoelstellingen. U ontvangt van ons een informatiepakket en een DVD met de promotiefilm. We denken uiteraard graag met u mee en helpen u waar mogelijk. Daarnaast krijgt uw project een plekje op deze website!

Goed om te weten
Het is goed om te weten dat het voor ons vrijwel onmogelijk is om materialen mee te nemen of te verschepen naar Myanmar. Maar gelukkig is in Myanmar bijna alles te koop voor beduidend lagere prijzen dan in Nederland. Wanneer u met uw eigen actie geld inzamelt, kunnen we ter plaatse de gewenste spullen kopen. Daarmee ondersteunt u niet alleen een project, maar ook de lokale ondernemers. Uiteraard kopen wij onze materialen alleen bij particuliere bedrijven en niet bij bedrijven die in handen zijn van de overheid.

Kindsponsorprogramma
Stichting World Child Care heeft een kindsponsorprogramma opgezet. Om de woongroepen van onze projecten op termijn selfsupporting te maken kunt u er ook voor kiezen om één of meerdere kinderen te sponsoren. Het gaat daarbij om de sponsoring van eten, drinken en/of schoolspullen. Uiteraard komt het geld ten goede aan de hele groep. Klik hier en bekijk onder het kopje 'kindsponsorpogramma' de mogelijkheden.

Besteding van het sponsorgeld & Bankgegevens
Stichting World Child Care garandeert dat uw geld voor 100% ter plaatse besteed wordt. U kunt uw eenmalige gift of periodieke schenking, maar ook uw maandelijkse bijdrage voor het kindsponsorprogramma overmaken op rekeningnummer NL22 INGB 0005 1176 35 t.n.v. stichting World Child Care in Berlicum. De BIC-code van de bank is INGBNL2A.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Nico Schoenmakers, secretaris van stichting World Child Care. Dat kan telefonisch, per mail of schriftelijk. Klik hier om naar de pagina met contactgegevens op deze website te gaan.