Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiƫne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Extern nieuws

Doden bij vliegtuigcrash Myanmar

Doden bij vliegtuigcrash Myanmar In Myanmar zijn zeker twee mensen omgekomen toen een vliegtuig met 63 passagiers aan boord bij de luchthaven van de stad Heho in dichte mist de landingsbaan miste en in een rijstveld terechtkwam. Aan boord bevonden zich 51 buitenlandse toeristen, van wie zeker vier gewond raakten, onder wie twee Amerikanen, een Brit en een Zuid-Koreaan, aldus een woordvoerder van de vliegtuigmaatschappij Air Bagan. Tenminste tien mensen raakten in totaal gewond.

Eén van de doden is een vrouwelijke gids die in het toestel zat. Ook kwam een man op een motorfiets om toen hij door het toestel, een verouderde Fokker 100, werd geraakt tijdens de noodlanding. Na de noodlanding brak het toestel in tweeën. Heho ligt nabij het meer Inle, een populair reisdoel van toeristen.

Extern nieuws