Stafleden

Onze toegewijde stafleden

Als stichting kun je alleen maar goed functioneren als je kunt bouwen op de schoolleiding, de stafleden en de docenten ter plaatse. We prijzen ons gelukkig dat deze samenwerking al meer dan tien jaar uitstekend is. De 400 meisjes en jongens van The Golden House en The Hostel staan onder de bezielende leiding van Yi Mon, Kyawt Kyawt en Nyein Chan.

Yi Mon
Toen Yi Mon samen met Kyawt Kyawt in 2008 staflid werd van The Golden House, was ze 25 jaar oud. Ze had nog nauwelijks ervaring. Inmiddels heeft ze diverse trainingen gevolgd en leidt ze de woongroepen met verve. Ze staat 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor de kinderen klaar.
Kyawt Kyawt
Toen Kyawt Kyawt samen met Yi Mon in 2008 staflid werd van The Golden House, was ze 24 jaar oud. Ook zij is enorm gegroeid in haar rol. Kyawt Kyawt heeft zich gespecialiseerd in Women Empowerment door middel van sport.
Nyein Chan
Toen de jongens hun eigen onderkomen kregen in The Hostel, is Nyein Chan officieel senior staflid geworden. Hij werkt ook voor de elektriciteits- en waterafdeling van de school. Daarnaast is hij docent scheikunde en verzorgt hij bijles voor eindexamenleerlingen.