Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiƫne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Ons nieuws

Kerstactie basisschool De Parel

Kerstactie basisschool De Parel Het aloude kerstverhaal stond centraal tijdens de kerstwandeling, die basisschool De Parel in Berlicum organiseerde op woensdag 20 december. In de weken daarvoor zamelden de leerlingen geld in voor het werk van onze stichting. Nico Schoenmakers, secretaris van de stichting, verzorgde op vrijdag 8 december een zevental gastlessen voor alle leerlingen en leerkrachten van De Parel. Daarna gingen de kinderen fanatiek aan de slag om via heitje-voor-een-kwarweitje geld te sparen voor hun leeftijdsgenootjes in Myanmar.

Op woensdag 20 december kregen we - in het bijzijn van alle leerlingen, ouders en leerkrachten - een cheque overhandigd met het prachtige bedrag van € 1.477,45  Heel veel dank aan alle betrokkenen!

Ons nieuws