Kerstdonatie bedrijf Martens en Van Oord

Kerstdonatie bedrijf Martens en Van Oord

Geplaatst op: woensdag 02 januari 2013

Martens en Van Oord is actief in de grond-, weg- en waterbouw en daaraan gerelateerde disciplines, zoals de handel in bouwgrondstoffen. Het bedrijf onderscheidt zich door op creatieve wijze projecten voor te bereiden en uit te voeren. Een verfrissende kijk op problemen van opdrachtgevers is vanzelfsprekend. Martens en Van Oord heeft de gewoonte om relaties als dank voor de prettige samenwerking een kerstgeschenk aan te bieden. Afgelopen Kerst heeft het bedrijf het anders aangepakt.

Medewerkers konden goede doelen aandragen, waaruit de directie er vijf koos. Iedereen die een goed doel had aangedragen, moest dat presenteren. Stichting World Child Care werd vertegenwoordigd door Camiel van der Heiden. Hij is zowel werknemer bij Martens van Oord als lid van de stichting.

Camiel hield een heledere en bondige voordracht, waarbij hij een link legde tussen het nieuwe kantoor van Martens en Van Oord als ‘Nieuw Oord’ en het ‘Nieuwe oord’ dat stichting World Child Care wil realiseren voor de weeskinderen in Myanmar. Met zijn voordracht belandde Camiel in de Top 5.

Na actief lobbyen, waarbij door alle medewerkers van het bedrijf kon worden gestemd, eindigde stichting World Child Care in de Top 3, met als beloning een cheque ter waarde van 5.000 euro. De andere twee doelen zijn: het Koningin Wilhelmina Fonds en het Rode Kruis (via 3FM Serious Request). Op deze manier wil Martens en Van Oord een bijdrage leveren aan de toekomst van kansarme (wees)kinderen in Myanmar, het bestrijden van kanker en het terudringen van babysterfte in ontwikkelingslanden. Cystic Fibrosis en Alzheimer Nederland werden verblijd met een kleiner geldbedrag.

Op de foto zien we Camiel van der Heiden de cheque in ontvangst nemen. Hij draagt ter gelegenheid hiervan het traditionele schooluniform van de Phaung Daw Oo High School. Alleen de verkleedpartij was volgens de directie al het geldbedrag waard!

Stichting World Child Care dankt de directie, medewerkers en relaties van Martens en Van Oord voor hun sympathieke Kerstactie!