Kerstmarkt Fioretti College geslaagd

Kerstmarkt Fioretti College geslaagd

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Op donderdag 20 december hebben alle tweedejaars leerlingen mavo-vmbo van het Fioretti College in Veghel een grote kerstmarkt georganiseerd voor het goede doel. Overdag hebben de leerlingen tijdens creatieve en culinaire workshops allerlei artikelen gemaakt die ’s avonds tijdens de markt verkocht werden. Ook was er een Rad van Fortuin met prijzen die gesponsord waren door bedrijven en de middenstand in Veghel en omgeving. Een aantal schoolbandjes en oud-leerlingen zorgden voor de muzikale omlijsting.

Ook was er een kerstspel te zien en konden de bezoekers een presentatie van het goede doel bijwonen. Het goede doel was dit jaar een weeshuis in Myanmar (Birma), dat ondersteund wordt vanuit Nederland door stichting World Child Care.

De kerstmarkt was net zoals andere jaren een enorm succes. Alle tweedejaars leerlingen hebben hun beste beentje voorgezet om zoveel mogelijk geld op te halen. Ze werden daarbij ondersteund door de docenten, die de workshops verzorgden, en het onderwijs ondersteunend personeel van onze school. De opbrengst is bijna 2200 euro. Een prachtige score na een dag hard werken.

De opkomst 's avonds tijdens de kerstmarkt was groot en de sfeer was fantastisch. Stichting World Child Care dankt iedereen van harte voor hun inzet!

Benieuwd naar een impressie van de dag en de avond? Klik dan hier om de foto’s van verschillende fotografen te bekijken en te downloaden.