Lees ons Jaarbeeld 2022

Lees ons Jaarbeeld 2022

Geplaatst op: zondag 01 januari 2023

We nodigen u van harte uit om ons Jaarbeeld 2022 te lezen. Er is dankzij uw support namelijk veel goed nieuws te melden! We schetsen in de nieuwsbrief de huidige situatie in Myanmar. Die is alles behalve rooskleurig door de coronacrisis en door de machtsovername. Maar we vertellen ook hoe onze mensen ter plaatse hun schouders zetten onder het onderwijs, de zorg en de begeleiding voor de vele kansarme kinderen en jongeren op de PDO High School in Mandalay.

We hopen van harte dat het u de energie geeft om ons werk te blijven steunen. Dat is van cruciaal belang. We merken dat door de dubbele crisis en de negatieve berichtgeving de sponsoring van ons werk onder druk komt te staan. Financiële steun is echter van cruciaal belang. Alle bijdragen in de vorm van waardevolle contacten, ideeën, eenmalige of structurele sponsoring zijn welkom.

Graag willen we de voortgang borgen van onze projecten, zodat we goede huisvesting, betrokken leiding, ontwikkelkansen en een stukje geluk kunnen blijven bieden aan alle kinderen en jongeren die ons toevertrouwd zijn.

Klik hier om het Jaarbeeld 2022 te downloaden en te lezen.