Ontvang het boekje ‘I have a dream’

Ontvang het boekje ‘I have a dream’

Geplaatst op: woensdag 02 december 2015

Sinds 2008 ondersteunt stichting World Child Care The Golden House in Mandalay, Myanmar. Verspreid over drie huizen wonen daar 150 kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar. Maar hoe is het om te leven in een weeshuis én in een land waar jarenlang een militaire dictatuur heerste? Welke dromen en wensen hebben jonge en oude inwoners van dit land? Tijdens één van zijn werkbezoeken tekende secretaris Nico Schoenmakers de verhalen op van vier generaties Birmezen.

Sommige dromen zijn heel herkenbaar, zoals die van de 17-jarige Khin Maung Latt die graag prof voetballer wil worden. Anderen dromen van dingen die voor ons heel normaal zijn. “Als ik nu een wens zou mogen doen, zou ik een mobiele telefoon willen hebben”, zegt de 8-jarige Su Hlaing Htet. Je leest hun verhalen, dromen en wensen in het boekje 'I have a dream - Dromen van vier generaties Birmezen'.

Boekje bestellen?
Het boekje is niet in de winkel te koop. Mocht u graag een exemplaar willen ontvan­gen, maak dan een donatie van minimaal €15,00 over op rekeningnummer NL22 INGB 0005 1176 35 t.n.v. stichting World Child Care in Berlicum. Vermeld bij de omschrijving ‘donatie met boekgeschenk’ en uiteraard uw adresgege­vens. Bijvoorbeeld: ‘donatie met boekgeschenk, Milrooijseweg 9, 5258 KE Berlicum’. Wij zullen u het boekje dan kosteloos toesturen. Gewoon, omdat we het als stichting leuk vinden de bijzondere verhalen van vier generaties Birmezen met u te delen! Uw donatie wordt voor 100% ter plaatse besteed.