Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiëne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Ons nieuws

Opbrengst oecumenische viering

Opbrengst oecumenische viering Op zondag 25 januari vond er een oecumenische dienst plaats in de Sacramentskerk in Middelrode. De collecte was bestemd voor onze stichting. Sinds vorig jaar heeft de woongroep The Golden House een eigen grondwaterpomp. Het water wordt omhoog gepompt naar het dak van de huizen. Daar worden roestvrijstalen watertanks gevuld. Helaas is één van de tanks onlangs stuk gegaan. De collecte tijdens de oecumenische viering bracht € 545,27 op en een eerdere collecte nog eens € 175,-. Meer dan genoeg voor vervanging van de watertank.

Na de viering namen Frederique Schoenmakers – de Groot en haar zus Claire de Groot, de cheques in ontvangst. Stichting World Child Care bedankt alle kerkgangers voor hun gulle gift.

Ons nieuws