Sponsors gezocht voor nieuwbouw

Sponsors gezocht voor nieuwbouw

Geplaatst op: zondag 30 oktober 2016

Op het schoolterrein van de PDO High School wonen permanent 1.400 kinderen. Voor bijna alle kinderen zijn de woonomstandigheden op orde. Er is echter één uitzondering en dat zijn 200 meisjes van etnische afkomst. Zij wonen onder primitieve omstandigheden in een oud gebouw en bamboehuis. De sanitaire voorzieningen zijn niet op orde, er is niet genoeg leefruimte, er is geen fatsoenlijke keuken en er is geen studieruimte. World Child Care wil graag een nieuw gebouw plaatsen op de plek waar nu de oude woonvoorziening staat. Het gaat goed met de sponsorwerving, maar we zijn er nog niet.

De projectbegroting bedraagt 170.000 euro. Dat is inclusief een tijdelijke woonvoorziening voor de 200 meisjes en inclusief de inrichting. Inmiddels hebben we ongeveer 60% van het benodigde budget bij elkaar. We hebben dus nog een flinke weg te gaan. Iedereen die een steentje wil bijdragen aan de nieuwbouw is van harte welkom. Alle beetjes helpen.

Maar meer nog zijn we op zoek naar grote sponsors, fondsen of stichtingen die willen participeren. Heb je een tip voor ons? Mail die dan naar Nico Schoenmakers, secretaris van de stichting. Hartelijk dank voor je hulp!

Klik hier om het projectplan te bekijken.