Stageresultaten van Elke, Sacha en Sharon

Stageresultaten van Elke, Sacha en Sharon

Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015

Tien weken lang hebben Elke, Sacha en Sharon op de PDO High School Engelse lessen verzorgd. Ze hebben lesgegeven aan de kinderen van The Golden House, de Fast Track klassen en op een basisschool in de omgeving. Elke, Sacha en Sharon zitten in de hoofdfase van hun Pabo-opleiding. In het kader van hun minor kozen ze voor een buitelandstage in Myanmar. Alle lessen zijn opgehangen aan sprookjes. De stage is afgesloten met een eindmusical met als thema Beauty & The Beast. Dat was een enorm succes.

De kinderen van The Golden House zullen hun leraressen enorm gaan missen. Maar andersom zal dat niet anders zijn. Namens stichting World Child Care bedanken we Elke, Sacha en Sharon enorm voor hun inzet en passie. Het heeft aanstekelijk gewerkt, want een volgende stagiaire staat te trappelen om het stokje over te nemen. We wensen Lizette uit Nijmegen net zoveel plezier en succes.

Video's
Elke, Sacha en Sharon hebben een eindmusical ingestudeerd. Ook hebben ze leuke stagefilmpjes gemaakt voor hun basisschool in Nederland.

  • Klik hier om de eindmusical 'Beauty and the Beast' te bekijken
  • Klik hier voor het stagefilmpje van Sacha
  • Klik hier voor het stagefilmpje van Elke

Reisverslagen
Elke, Sacha en Sharon hebben alle drie een blog bijgehouden. Ze schrijven heel erg leuk en beeldend. Kijk maar eens op: