Tienjarig bestaan feestelijk gevierd

Tienjarig bestaan feestelijk gevierd

Geplaatst op: maandag 06 mei 2019

In de maand mei bestond onze stichting World Child Care tien jaar. In mei 2008, net nadat de cycloon Nargis het zuiden van Myanmar had geteisterd, kocht onze voormalige voorzitter twee huizen aan de rand van het schoolterrein van de PDO High School in Mandalay. Daar werden 70 weeskinderen opgevangen. Een jaar later is de stichting opgericht en zijn we gaan investeren in betere voorzieningen, kleding, schoolspullen en toiletartikelen, gezondere voeding, staftraining en Engelse vervolgstudie. Inmiddels draait onze stichting op volle toeren.

Ons jubileum wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 5 mei hebben we een actiedag georganiseerd op basisschool 't Schrijverke in Den Bosch. Voor deze speciale gelegenheid waren onze leidsters Yi Mon, Cho Cho en Nann Myint te gast in Nederland. We kijken terug op een zeer geslaagde mini-conferentie met een mooie opbrengst, die ten goede komt aan het werk van onze stichting.

We bedanken alle (kind)sponsors, donateurs, (oud)bestuurders, vrijwilligers, studenten, kinderen en ouders voor hun komst, bijdrage en warme belangstelling.