Ontvang onze nieuwsbrief
Stichting World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiƫne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Ons nieuws

WCC hoofddoel van boekenbeurs

WCC hoofddoel van boekenbeurs Op dinsdag 4 april ontvingen de bestuurders van onze stichting een cheque van 12.500 euro van Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch. Ons project was het hoofddoel van de 43e boekenbeurs, die dit jaar plaatsvond in het weekend van 27-28-29 januari. Het geld zal besteed worden aan de nieuwbouw van een nieuwe woonvoorziening voor 180 etnische meisjes, op het schoolterrein van de PDO High School in de stad Mandalay.

We hadden als stichting ruim 35 vrijwilligers bereid gevonden om mee te helpen vóór en tijdens de boekenbeurs. Dat werd door de organisatie zeer gewaardeerd. We danken het bestuur van de boekenbeurs voor het in ons gestelde vertrouwen. Hopelijk kunnen we snel een start maken met de nieuwbouw van de woonvoorziening.

Ons nieuws